Bliv professionel kropsterapeut

Holdoversigt

Du kan følge undervisning om aftenen eller dagen, og der er holdstart i September, Januar og Marts måned. Undervisningen er tilrettelagt, så alle kan være med. Aftenhold er hver tirsdag og torsdag fra 16.00 - 21.15.

Og Dagshold er hver tirsdag og torsdag fra 9.00 - 15.15
Uddannelsen afsluttes med en eksamen og faglig dokumentation i form af diplom.

Der er tid til det hele. Når du tager en uddannelse om aftenen, har du tid til både job, familie og uddannelse på én gang, fordi din undervisning først ligger om aftenen.

På uddannelsen er der stort engagement og fælleskab blandt eleverne og det oplever vi blandt andet også under undervisningen.

Al undervisning foregår på skolen inden på Kompagnistræde 22D, 1208 København K.

Hvad kan jeg lære

På uddannelsen vil du bland andet blive undervist og lært i at behandle problemstillinger som:

  • Migræne og hovedpiner
  • Afspænde rygmuskulaturen
  • Lændesmerter
  • Arbejde med stress, angst og depression
  • Musearm
Avanceret flowmassage
Zoneterapi
Cupping
Krop / Psyke forbindelse

Body TT Kropsterapi

Der er tæt relation mellem Krop og Psyke, og alt hvad vi føler og oplever vil lageres i vores krop, muskler samt celler. Det gælde både de positive og negative indtryk. Chok, trauma, stress, angst, nervøsitet og uforløste konflikter kan sætte sig som blokeringer eller stagnation i vores muskler og meridiankanaler.
Body TT kropsterapi er et effektivt redskab til at løsne og behandle fysiske og psykiske problemstillinger forbundet med bla. angst, stress chok og trauma gennem vores unikke flow og pulserende massage.
Behandlingen hjælper med at frigøre stagnationen og skabe et bedre flow i lymfe og meridian systemet.

Praktiske oplysninger

Varighed

Body TT uddannelsen, strækker sig over 6 måneder med 310 lektioner. Uddannelsen foregår 2 x om ugen.

Undervisningen er hver:

Tirsdag & Torsdag
Kl: 16:00 – 21:30

Adresse

Al undervisning vil foregå inden på vores skole på Kompagnistræde 22D, 1208 København K. Der er ca 300 m. fra den nærliggende metro st.

Baggrund

Du behøver ikke at have nogle specifik baggrund for at tage uddannelsen hos os. Vi sikre os at du bliver en kompetent behandler efter endt forløb.

Diplom

Når uddannelsen afsluttes vil vi udstede et personligt certifikat på din uddannelse hos os.

Fordele

Små hold

Det er en klar fordel at vi kun har med små hold. Dette har vi gjort bevist, da vi vil sikre os høj faglighed og kvalitet. På vores hold er der derfor kun plads til 8 elever.

Høj faglighed

Undervisningen er af høj faglighed, og du vil få et kompendie på +150 sider udarbejdet af Danijel selv. Kompendiet vil holde dig i rem og seler under og efter uddannelsen.

Medlem af brancheforening

Body TT skolen, er medlem af Dansk Behandlerforbund. Dansk Behandlerforbund er en tværfaglig brancheforening og paraplyorganisation. Dansk Behandlerforbund fungerer som et stort socialt vidensforum på tværs af flere brancher.

Intensiv undervisning

Uddannelsen er opbygget efter mesterlære princippet og største delen af undervisningen foregår også ved briksen. Da vores hold er små, er der også mulighed for at fordybe sig mere i de enkelte ting hvilket gør at undervisningen er intensiv.

Tilmeld dig Aftenhold

Udfyld vores kontaktformular med henblik på at blive kontaktet