Bliv Body TT Partner

Bliv partner hos os

Drømmer du om at blive selvstændig kropsterapeut, men er du ikke sikker på hvordan du skal gribe det an? Med en uddannelse fra Body TT i rygsækken har du en unik mulighed for at indgå i et partnerskab med os, hvor vi støtter dig i opstartsfasen af din nye forretning. 

Vi ved, at det efter uddannelsesforløbet kan føles ensomt, og overgangen til at være selvstændig kræver mod, vilje og masser af energi. Med et Body TT partnerskab byder vi ind med brancheerfaring og hjælper dig godt på vej til succes. 

Når man starter en ny klinik er det essentielt at få opbygget en god kundebase, og her kan det godt betale sig at lægge vægt på markedsføring i det første stykke tid. Vi forstår, at markedsføring ikke nødvendigvis er det du ved mest om eller ønsker at bruge din tid på, og derfor giver vi dig med et Body TT partnerskab muligheden for, at fokusere på det du er bedst til din behandling og dine klienter, og så tager vi os af alt det andet. Kort sagt, så hjælper vi dig med at få produceret alt det markedsføringsmateriale der skal til, for at fremstå som en professionel behandler. 

Et Body TT partnerskab indeholder følgende:

Oprettelse af hjemmeside

Body TT levere en professionel hjemmeside der er personligt skræddersyet til dig.

Hjælp til oprettelse af konti på sociale medier

Der kan være mange ting at holde styr på når man er færdiguddannet og skal være selvstændig. Vi hjælper med oprettelse er SoMe kontoer til Facebook Instagram og Youtube.

Professionelle billeder

Få glæden af profesionelle billeder og fremstå skarpt på din hjemmeside, sociale medier, brochure mm

Opsætning af målrettede Facebook- og Instagram-kampagner

Det ultimative værktøj til at få vækst din virksomhed. Vi går ind og analysere markedet og hjælper med leveringer af nye leads (kunder) til din behandler adresse

Udarbejdelse og print

Læn dig tilbage og nyd at du blevet selvstændigbehandler. Vi levere alt grafisk arbejde og sørger for det bliver printet så du blot skal dele visitkortet, brochure mm. ud til dine klienter !

Forside og bagside af gadeskilt

Vær synlig i gadebilledet og får dit personlige gadeskilt med tekst, logo og professionelle billeder i et lækkert design

Størrelse A0, A1 eller A2

100 stk visitkort

I Body TT startpakken indeholder 100 stk personlige visitkort

100 stk. gavekort

Vi giver dig 100 stk. gavekort med i pakken for, at du kan forkæle dine kunder. De kommer i et lækkert grafisk design som matcher dine visitkort og brochurer mm.

500 stk. voucher gavekort

Du får 500 stk voucher gavekort med i starten som er en del af Body TT konceptet og one-to-one sessionen du får med Danijel

Flyers

Vi laver 500 stk flyers til dig i sammearbejde med dine ønsker

Størrelse A5

1 stk. valgfri plakat

Vælg mellem en af vores plakater helt gratis og styrk din behandling i din klinik

Størrelse A0, A1 eller A2

5 Grafisk bordskilt til din klinik

Vælg 5 grafiske skilte du ønsker i din klinik som matcher resten af dit design. Det kunne fx være du vil reklamere med klippekort eller åbningstider mm. Vi designer det sammen og levere det til dig