Kæbe og Cervikal kursus

Dette kursus henvender sig til dig, der enten tidligere har modtaget undervisning i kropsterapi og er kender til anatomi og fysiologi, eller massør, osteopater, zoneterapeuter, akupunktører.
Kurset handler ikke bare om at kunne løsne en nakke, men også om, hvad det er, du oplever i nakken, kæberne samt halsen.

Selve kursuset er bygget op omkring manuel terapi af den øverste del af kroppen. Dvs vi kigger på skulderne, nakken, kraniekanten, ansigtet, halsen og sidst men ikke midste vores kære kæber.

Efter endt forløb kan du være sikker på at du kan behandle problematikker såsom, ♦kæbespændinger
♦migræne
♦spændte skuldre
♦hovedpine
♦låste eller hold i nakken

Pris 4.495 kr.

Det du kan forvente af kursuset er: 

Dybdegående massage

En del af behandlingen vil være at analysere og finde problematikken til spændingen. Du vil blive nøje guidet, instrueret og superviseret i massage teknikker og greb

Målrettet Akupressur

Vi gennemgår nogle unikke akupunktur punkter og deres relation samt effekt på musklerne 

Ind- og udvendig behandling af kæberne

Her skal vi arbejde udvendigt og oralt med masseterne inden bag kindtænderne samt kindmuskulaturen

Stress release treatment

En gennemgang og testning af SRT som står for stress release treatment. Her handler det om at få din klient til at falde ned og blive grundet 
Nina
Nina
2021-12-17
Ville gi Danijel 10 ⭐️Hvis jeg… Ville gi Danijel 10 ⭐️Hvis jeg kunne🤩Det er en fantastisk rejse at være på Danijels uddanelse , så fedt med 2 dage om ugen.Man kommer hurtigt igang med elevbehandlinger , for man bliver så hurtigt klædt på, når man er under Danijels kyndige vejledning , kan klart anbefale uddannelsen hos Body TT 💖
Rie Mørup
Rie Mørup
2021-12-02
Den vildeste uddannelse Kan varmt anbefale Body tt kropsterapi uddannelsen. Man kommer på den vildeste personlig rejse, samt lærer et helt unikt håndværk, til at kunne gå ud og hjælpe andre. Hos Body tt kan man tale om en vaske ægte mesterlære uddannelse da det er danijel selv som underviser. Danijel er super passioneret omkring hans undervisning og står altid til rådighed, uanset hvilke spørgsmål der måtte være. Går du og overvejer en uddannelse som kropsterapeut, så gør dig selv den tjeneste slå din vej forbi Body tt kropsterapi uddannelsen og danijel, det vil du ikke fortryde. Jeg er hvertfald ikke et eneste sekund i tvivl om at jeg har valgt det helt rette sted til min rejse og drøm.
Alexandra Sebova
Alexandra Sebova
2021-06-04
Amazing mentor and a very throughout education BodyTT education was exactly what I was looking for in a course. Danijel is an amazing person and mentor who helped me gained confidence in each class while he taught us many different techniques to become successful. I am recommending this course for everyone who is looking for a very detailed lessons while having the right approach from the teacher. He made sure we are given the right tools to be the best therapists with enough teaching methods and education about the whole body also from a holistic point of view. This was the best choice I have made to become a part of BodyTT education!
Filip Ristic
Filip Ristic
2021-05-23
Jeg blev anbefalet Body TT og Danijel… Jeg blev anbefalet Body TT og Danijel er en ekstrem dygtig og faglig kompetent underviser, som formår at skabe en god atmosfære og man føler sig hurtig velkommen hos ham. Uddannelsen har givet mig et nyt perspektiv på livet og jeg har lært et håndværk som er ret unik. Der gik ikke længe før Danijel fik mig “presset” ud i elevbehandlinger som jeg vel og mærke tjente penge på. Og idag der behandler jeg 13-16 klienter om ugen fast. 5 kæmpe store stjerner og de varmeste anbefalinger herfra, til Danijel og Body TT KropsTerapi uddannelse 🙌🏻
Milo Mladen
Milo Mladen
2021-02-04
Jeg har gennemført et uddannelsesforløb… Jeg har gennemført et uddannelsesforløb her hos Body TT kropsterapi. Det har været den ultimative rejse for mig, hvor jeg netop nu kan kalde mig selv for kropsterapeut. Jeg kommer fra en organisation, hvor alt har været bogligt, dette kan man sige er det modsatte hos dem. Alt er struktureret men med et fint tvist og kombination af behandlinger man selv modtager og giver. Tak for en skøn skøn og fantastisk tid med en af de bedste lærer og mentor man kan ønske sig.