Massage Kursus - 130 Lektioner

Dette er til dig som gerne vil arbejde som professionel massør. Her har vi sammensat et hel unik kursus som tar dig ind i et behandler univers der ikke er set tidligere herhjemme.  
Kursuset er på 130-lektioner hvor du udover har 30-ekstra lektioner hjemmelæsning som vi ikke har valgt at indregne, men er blot en gave til dig fra os. Så man kunne godt sige at selve kursuset er på 160-lektioner. 

Body TT er en tilbyder en rækker kursuser og uddannelser, hvor vi virkelig brænder for at uddanne dygtige massører, kropsterapeuter og manuellebehandlere.
Missionen med vores massagekursus er at sørge for et højere niveau blandt massageterapeuter i Danmark.

Fysiurgisk Massør fra Body TT udfører en professionel dybdegående massage og arbejder med hele bevægapparatet hvor vi anskuer kroppen fra et holistisk perspektiv.
Du får her en bred massageterapeut uddannelse, hvor du kan behandle alle former for skader og skavanker uanset om det er musearm, stress, sportsskader, arbejdsrelaterede skader eller noget helt andet.
Du lærer at forstå kroppen som helhed både fysisk og psykisk, hvordan hænger de forskelllige dele af kroppen sammen, og hvordan skal du kombinere og sammensætte din behandling, så klienten får det optimale resultat.
Udover det muskulære, lærer du også at arbejde med bindevævet igennem cupping, som man de senere år har fundet ud af har stor effekt på hvordan resten af kroppen har det.

Du vil blive undervist klient/behandler samtalen og den korrekt ergonomisk arbejdsstillingen. Det er enormt vigtigt at man bruger sin krop korrekt når man behandler, således at man kan holde til det i et helt arbejdsliv, derfor er det et stort fokusområde hos Body TT.
Selv uddannelsen omhandler også Hvilke muligheder der er efter endt uddannelse? Hvordan starter jeg et firma op? Hvor og hvordan markedsføre jeg mig? Disse spørgsmål og meget mere får du svar på i dette i denne uddannelse.

Pris 17.995 kr.

Det du kan forvente af kursuset er: 

Anatomi & fysiologi

Her får du en forståelse af kroppens basale systemer og deres virke, samt viden om musklers opbygning og funktioner, herunder de store muskelgruppe navne, tilhæftninger og funktion for overfladeanatomien.

Akupressur

Dette er en unik gave til dig for at styrke dine kompetencer som behandler. Vi kommer kort ind på meridianlæren samt deres unikke energipunkter

Klinikvejledning

Jeg er uddannet og hvad gør jeg nu? Hvilke muligheder er der efter endt uddannelse for mig? Hvordan starter jeg mit eget firma op? Hvordan markedsføre jeg mig korrekt? Disse spørgsmål og meget mere får du svar på i dette fag.

Hals og kæbe behandling

Her dykker vi ned i en af hovedårsagerne til spændingshovedpine. Du vil blive undervist på et højt fagligt niveau hvor vi arbejde ud fra bedstemte cases 

Cupping

Er kræftfuldt og effektiv supplement til dine behandlinger, hvor så du tillære dig denne effektive behandlingsform som gør du kan hjælpe dine klienter bedre på vej.

Udstrækning samt råd og vejleding

Få en basis forståelse af udstrækningsøvelser, hvor vi mobilisere enkelte led og udstrækker kroppens muskulatur. Lær ligeledes at vejlede kunder i øvelser.

Nina
Nina
2021-12-17
Ville gi Danijel 10 ⭐️Hvis jeg… Ville gi Danijel 10 ⭐️Hvis jeg kunne🤩Det er en fantastisk rejse at være på Danijels uddanelse , så fedt med 2 dage om ugen.Man kommer hurtigt igang med elevbehandlinger , for man bliver så hurtigt klædt på, når man er under Danijels kyndige vejledning , kan klart anbefale uddannelsen hos Body TT 💖
Rie Mørup
Rie Mørup
2021-12-02
Den vildeste uddannelse Kan varmt anbefale Body tt kropsterapi uddannelsen. Man kommer på den vildeste personlig rejse, samt lærer et helt unikt håndværk, til at kunne gå ud og hjælpe andre. Hos Body tt kan man tale om en vaske ægte mesterlære uddannelse da det er danijel selv som underviser. Danijel er super passioneret omkring hans undervisning og står altid til rådighed, uanset hvilke spørgsmål der måtte være. Går du og overvejer en uddannelse som kropsterapeut, så gør dig selv den tjeneste slå din vej forbi Body tt kropsterapi uddannelsen og danijel, det vil du ikke fortryde. Jeg er hvertfald ikke et eneste sekund i tvivl om at jeg har valgt det helt rette sted til min rejse og drøm.
Alexandra Sebova
Alexandra Sebova
2021-06-04
Amazing mentor and a very throughout education BodyTT education was exactly what I was looking for in a course. Danijel is an amazing person and mentor who helped me gained confidence in each class while he taught us many different techniques to become successful. I am recommending this course for everyone who is looking for a very detailed lessons while having the right approach from the teacher. He made sure we are given the right tools to be the best therapists with enough teaching methods and education about the whole body also from a holistic point of view. This was the best choice I have made to become a part of BodyTT education!
Filip Ristic
Filip Ristic
2021-05-23
Jeg blev anbefalet Body TT og Danijel… Jeg blev anbefalet Body TT og Danijel er en ekstrem dygtig og faglig kompetent underviser, som formår at skabe en god atmosfære og man føler sig hurtig velkommen hos ham. Uddannelsen har givet mig et nyt perspektiv på livet og jeg har lært et håndværk som er ret unik. Der gik ikke længe før Danijel fik mig “presset” ud i elevbehandlinger som jeg vel og mærke tjente penge på. Og idag der behandler jeg 13-16 klienter om ugen fast. 5 kæmpe store stjerner og de varmeste anbefalinger herfra, til Danijel og Body TT KropsTerapi uddannelse 🙌🏻
Milo Mladen
Milo Mladen
2021-02-04
Jeg har gennemført et uddannelsesforløb… Jeg har gennemført et uddannelsesforløb her hos Body TT kropsterapi. Det har været den ultimative rejse for mig, hvor jeg netop nu kan kalde mig selv for kropsterapeut. Jeg kommer fra en organisation, hvor alt har været bogligt, dette kan man sige er det modsatte hos dem. Alt er struktureret men med et fint tvist og kombination af behandlinger man selv modtager og giver. Tak for en skøn skøn og fantastisk tid med en af de bedste lærer og mentor man kan ønske sig.