Mini kursus i Body TT - 75 lektioner

På dette kursus har vi sakset det meste sammen til et niveau som gør at du får en god og solid læring om hvad kropsterapi er og hvad det gør. Kurset strækker sig over 10 uger på ialt 75 lektioner og afsluttes med en eksamen. 
Du vil får indblik og indsigt i den holistiske del af kroppen og psyken hvordan den er kædet sammen samt hvilke ubalance den skaber.

Vores mission er, at gør dig til en god og kompetent behandler. Derfor følger vi missionen til dørs ved, ikke, at gå på kompromis med vores kvalitet og indhold.

Undervisningen foregår af Danijel, sikre dig, at du bliver undervist af en af de største kapaciteter indenfor de enkelte områder. Danijel har en lang karriere bag sig som manuel terapeut og er et kendt navn i behandler verden.

Der stilles ingen krav til Body TT mini kursus, men vi anbefaler at du har en bagrund som terapeut for dette kursus.

Pris 21.995 kr.

                         Kursuset er opdelt på følgende måde henover 10 uger

Uge 1 & 2 Teori og praksis

Vi går direkte til briksen hvor vi begynder vores teori vedr. kroppens opbygning anatomi og sygedomslære. Der er fokus på højt niveau og faglighed disse uger. Derefter øver vi på hinanden de enkelte behandlingsmetoder og udstræk

Uge 3 & 4 Teori og praksis

Vi bygger videre på uge 1 og 2 hvor vi nu arbejdere i dybden med pulserende massage, Body TT’s unik albue-massage teknik samt åndedrættet. Vi begynder at kigge på meridian systemet og dens måde at arbejde på. Der er fokus på højt niveau og faglighed disse uger. Vi øver intensivt i disse uger hvor der er fokus på massage delen.

Uge 5 & 6 Greb og Teknikker

Vi opsumere og briefer de 4 første uger hvor du derefter introduceres til et hav af forskellige teknikker og behandlingsmetoder. Her vil vi begynde at arb i cases også fra den virkelige behandlerverden som gør at du vil bliver klædt godt på. 

Uge 7 & 8 Greb og Teknikker

Der arbejdes med cases indenfor bestemte problematikker og hele ugen er hands-on læring. Her begynder vi at kigge på reflexologien og implementere det i behandlingen.

Uge 9 Introduktion til Cupping

Her får du en hel dag undervisning i traditionel tør-cupping, flash-cupping, glidende cupping og kosmetisk cupping. Der vil være enkelte cases vi arbejder ud fra. Dette er en unik gave til dig som behandler, hvor du kan hjælpe dine klienter bedre på vej.  

Uge 10 Eksamen og Opsumering

Denne uge vil primært foregår hvor man arbejder sammen i hold og vi får fuldt op på al læring. Derved vil der være en eksamen og ved beståelse udstedes et diplom certifikat på kursuset. 

Nina
Nina
2021-12-17
Ville gi Danijel 10 ⭐️Hvis jeg… Ville gi Danijel 10 ⭐️Hvis jeg kunne🤩Det er en fantastisk rejse at være på Danijels uddanelse , så fedt med 2 dage om ugen.Man kommer hurtigt igang med elevbehandlinger , for man bliver så hurtigt klædt på, når man er under Danijels kyndige vejledning , kan klart anbefale uddannelsen hos Body TT 💖
Rie Mørup
Rie Mørup
2021-12-02
Den vildeste uddannelse Kan varmt anbefale Body tt kropsterapi uddannelsen. Man kommer på den vildeste personlig rejse, samt lærer et helt unikt håndværk, til at kunne gå ud og hjælpe andre. Hos Body tt kan man tale om en vaske ægte mesterlære uddannelse da det er danijel selv som underviser. Danijel er super passioneret omkring hans undervisning og står altid til rådighed, uanset hvilke spørgsmål der måtte være. Går du og overvejer en uddannelse som kropsterapeut, så gør dig selv den tjeneste slå din vej forbi Body tt kropsterapi uddannelsen og danijel, det vil du ikke fortryde. Jeg er hvertfald ikke et eneste sekund i tvivl om at jeg har valgt det helt rette sted til min rejse og drøm.
Alexandra Sebova
Alexandra Sebova
2021-06-04
Amazing mentor and a very throughout education BodyTT education was exactly what I was looking for in a course. Danijel is an amazing person and mentor who helped me gained confidence in each class while he taught us many different techniques to become successful. I am recommending this course for everyone who is looking for a very detailed lessons while having the right approach from the teacher. He made sure we are given the right tools to be the best therapists with enough teaching methods and education about the whole body also from a holistic point of view. This was the best choice I have made to become a part of BodyTT education!
Filip Ristic
Filip Ristic
2021-05-23
Jeg blev anbefalet Body TT og Danijel… Jeg blev anbefalet Body TT og Danijel er en ekstrem dygtig og faglig kompetent underviser, som formår at skabe en god atmosfære og man føler sig hurtig velkommen hos ham. Uddannelsen har givet mig et nyt perspektiv på livet og jeg har lært et håndværk som er ret unik. Der gik ikke længe før Danijel fik mig “presset” ud i elevbehandlinger som jeg vel og mærke tjente penge på. Og idag der behandler jeg 13-16 klienter om ugen fast. 5 kæmpe store stjerner og de varmeste anbefalinger herfra, til Danijel og Body TT KropsTerapi uddannelse 🙌🏻
Milo Mladen
Milo Mladen
2021-02-04
Jeg har gennemført et uddannelsesforløb… Jeg har gennemført et uddannelsesforløb her hos Body TT kropsterapi. Det har været den ultimative rejse for mig, hvor jeg netop nu kan kalde mig selv for kropsterapeut. Jeg kommer fra en organisation, hvor alt har været bogligt, dette kan man sige er det modsatte hos dem. Alt er struktureret men med et fint tvist og kombination af behandlinger man selv modtager og giver. Tak for en skøn skøn og fantastisk tid med en af de bedste lærer og mentor man kan ønske sig.