Økonomi

Økonomi og betaling af uddannelsen

Din drøm starter nu

At tage en ny og selvbetalt uddannelse kan for mange forblive en drøm, hvis ikke der er det nødvendige råderum i budgettet. Er din drøm at hjælpe andre og blive professionel kropsterapeut er vi hos Body TT fast besluttet på, at økonomi ikke skal være et benspænd for at studere hos os, og derfor tilbyder vi fleksible betalingsordninger.

Finansiering

I samarbejde med Patientlån tilbyder vi vores elever attraktive muligheder for lån til vores eftertragtede uddannelse. Du har mulighed for et lavrente lån med en løbetid på op til 72 måneder.

Ansøg nu

 

Vi starter nye hold i 2022

Dagshold:  16-August 2022 (3-pladser tilbage)

Aftenhold:  Der planlægges ny dato

 

AftenHold & DagsHold

310 Lektioner

Professionel KropsTerapeut
Avancerede teknikker
En fyldt værktøjskasse
Små hold max 8 personer !
Lær sammenhængen Krop & Psyke
Undervisning i stress behandlinger
Tjen penge under uddannelsen
Inkl. start pakke (briks, olie, plakat mm.)
Inkl. digital grafisk pakke (eget logo, visitkort, brochure mm.)

Pris 47.500 kr.

Læs mere

Mål for uddannelsen

Det er mit mål at uddanne velkvalificerede Body TT KropsTerapeuter, der har deres faglige udgangspunkt i dybdegående flow- og pulserende massage, zoneterapi samt den alternative verden. Mit ønske er at kunne bygge bro mellem det offentlige sundhedsvæsen, og dele af den alternative sektor. Jeg har tilrettelagt undervisning mod de gamle kinesiske teorier, således at det bliver muligt at stille en konkret diagnose ud fra teorierne i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM kan også forkortes TCM). Vi vil også trække paralleller til nutidens vestlige medicinske teorier, og hyppigt ser vi en sammenhæng mellem det vi ved i dag, og det kineserne har sagt gennem flere tusinde år. Jeg ønsker at uddanne kropsterapeuter der vil være i stand til at udføre Body TT KropsTerapi fra egen klinik, eller som ansat et sted i virksomheder.

Vision og livskvalitet

At uddanne Body TT KropsTerapeuter til vores højt respekteret samfund på et højt fagligt kvalitetsniveau, så vi kan behandle og hjælpe vores medmennesker på kærlig og forsvarlig vis. At kunne guide og vejlede på flere planer, f.eks. levevis, kost, følelser, spiritualitet og samtidig kunne passe på sig selv. Den universelle og den menneskelige energi løftes ved hjælp af en øget udvikling af den enkeltes bevidsthedsniveau.

En ubalance er en påmindelse om, at vi ikke altid lytter til vores inderste natur og at kroppen på en naturlig måde beder om en tiltrængt break, hvile og eller opmærksomhed.

Prisen for uddannelsen

Pris 47.500 kr.

For det beløb får du

310 lektioner kombineret teori og praksis
Avanceret fysiurgisk massage
Klassisk Pulserende massage
Zoneterapi
Cupping
 Body TT unikke og avanceret massage teknikker fra top til tå
Reflexologi punkter
 Højt faglig niveau af Akupressurpunkter fra TKM/TCM
 Åndedræt
 Indføling
 Undervisningsmateriale
 2 x 60 min one-to-one supervision sessioner med Danijel
 Stort fagligt kompendie skrevet af Danijel
 Valg i mellem dag, aften eller weekendhold
 Meridian og organlære inden for TKM/TCM
 De Fem Faser (5 element teorien)
Undervisning i opstart af egen klinik
Startpakke (briks, olie, plakat mm.
Digital grafisk pakke (eget logo, visitkort brochure mm.)

Dine betalingsmuligheder

Hos Body TT tilbyder vi fleksible betalingsløsninger. Du har mulighed for at betale hele beløbet på 40.000 kr. hvis du betaler hele beløbet på en gang.

Du har også mulighed for at låne pengene og betale dem over længere tid – se dine muligheder nedenfor.

Har du spørgsmål til dine betalingsmuligheder, skriv til os her skole@bodytt.dk.

Hvad koster det at låne til uddannelsen?

Opdel din regning

Selve uddannelsen kan betales i 1. rate eller også kan du betale rentefrit via Body TT ‘s skole-lån og del beløbet op over 6 gange. Dette er den mest benyttede blandt vores elever.

Bank lån
I samarbejde med Patientlån tilbyder vi attraktive muligheder for finansiering af din Body TT KropsTerapi uddannelse. Du kan vælge mellem et lån med 5 betalingsfrie måneder, et lavrente lån med en løbetid på op til 72 måneder, eller et rentefrit lån med en løbetid på 12 måneder. Det er helt op til dig, hvilken finansieringsmulighed du vælger. Vi hjælper dig gerne med din ansøgning.

Nina
Nina
2021-12-17
Ville gi Danijel 10 ⭐️Hvis jeg… Ville gi Danijel 10 ⭐️Hvis jeg kunne🤩Det er en fantastisk rejse at være på Danijels uddanelse , så fedt med 2 dage om ugen.Man kommer hurtigt igang med elevbehandlinger , for man bliver så hurtigt klædt på, når man er under Danijels kyndige vejledning , kan klart anbefale uddannelsen hos Body TT 💖
Rie Mørup
Rie Mørup
2021-12-02
Den vildeste uddannelse Kan varmt anbefale Body tt kropsterapi uddannelsen. Man kommer på den vildeste personlig rejse, samt lærer et helt unikt håndværk, til at kunne gå ud og hjælpe andre. Hos Body tt kan man tale om en vaske ægte mesterlære uddannelse da det er danijel selv som underviser. Danijel er super passioneret omkring hans undervisning og står altid til rådighed, uanset hvilke spørgsmål der måtte være. Går du og overvejer en uddannelse som kropsterapeut, så gør dig selv den tjeneste slå din vej forbi Body tt kropsterapi uddannelsen og danijel, det vil du ikke fortryde. Jeg er hvertfald ikke et eneste sekund i tvivl om at jeg har valgt det helt rette sted til min rejse og drøm.
Alexandra Sebova
Alexandra Sebova
2021-06-04
Amazing mentor and a very throughout education BodyTT education was exactly what I was looking for in a course. Danijel is an amazing person and mentor who helped me gained confidence in each class while he taught us many different techniques to become successful. I am recommending this course for everyone who is looking for a very detailed lessons while having the right approach from the teacher. He made sure we are given the right tools to be the best therapists with enough teaching methods and education about the whole body also from a holistic point of view. This was the best choice I have made to become a part of BodyTT education!
Filip Ristic
Filip Ristic
2021-05-23
Jeg blev anbefalet Body TT og Danijel… Jeg blev anbefalet Body TT og Danijel er en ekstrem dygtig og faglig kompetent underviser, som formår at skabe en god atmosfære og man føler sig hurtig velkommen hos ham. Uddannelsen har givet mig et nyt perspektiv på livet og jeg har lært et håndværk som er ret unik. Der gik ikke længe før Danijel fik mig “presset” ud i elevbehandlinger som jeg vel og mærke tjente penge på. Og idag der behandler jeg 13-16 klienter om ugen fast. 5 kæmpe store stjerner og de varmeste anbefalinger herfra, til Danijel og Body TT KropsTerapi uddannelse 🙌🏻
Milo Mladen
Milo Mladen
2021-02-04
Jeg har gennemført et uddannelsesforløb… Jeg har gennemført et uddannelsesforløb her hos Body TT kropsterapi. Det har været den ultimative rejse for mig, hvor jeg netop nu kan kalde mig selv for kropsterapeut. Jeg kommer fra en organisation, hvor alt har været bogligt, dette kan man sige er det modsatte hos dem. Alt er struktureret men med et fint tvist og kombination af behandlinger man selv modtager og giver. Tak for en skøn skøn og fantastisk tid med en af de bedste lærer og mentor man kan ønske sig.