Økonomi

Økonomi og betaling af uddannelsen

Din drøm starter nu

At tage en ny og selvbetalt uddannelse kan for mange forblive en drøm, hvis ikke der er det nødvendige råderum i budgettet. Er din drøm at hjælpe andre og blive professionel kropsterapeut er vi hos Body TT fast besluttet på, at økonomi ikke skal være et benspænd for at studere hos os, og derfor tilbyder vi fleksible betalingsordninger.

Finansiering

I samarbejde med Patientlån tilbyder vi vores elever attraktive muligheder for lån til vores eftertragtede uddannelse. Du har mulighed for et lavrente lån med en løbetid på op til 72 måneder.

Ansøg nu

 

Vi starter nye hold i 2021

Aftenhold 20-Maj

AftenHold

310 Lektioner

Professionel KropsTerapeut
Avancerede teknikker
En fyldt værktøjskasse
Små hold max 8 personer !
Lær sammenhængen Krop & Psyke
Undervisning i stress behandlinger
Tjen penge under uddannelsen

Pris kun 6.666 kr. pr. mdr. i 6mdr. ( rentefrit )

Læs mere

Mål for uddannelsen

Det er mit mål at uddanne velkvalificerede Body TT KropsTerapeuter, der har deres faglige udgangspunkt i dybdegående flow- og pulserende massage, zoneterapi samt den alternative verden. Mit ønske er at kunne bygge bro mellem det offentlige sundhedsvæsen, og dele af den alternative sektor. Jeg har tilrettelagt undervisning mod de gamle kinesiske teorier, således at det bliver muligt at stille en konkret diagnose ud fra teorierne i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM kan også forkortes TCM). Vi vil også trække paralleller til nutidens vestlige medicinske teorier, og hyppigt ser vi en sammenhæng mellem det vi ved i dag, og det kineserne har sagt gennem flere tusinde år. Jeg ønsker at uddanne kropsterapeuter der vil være i stand til at udføre Body TT KropsTerapi fra egen klinik, eller som ansat et sted i virksomheder.

Vision og livskvalitet

At uddanne Body TT KropsTerapeuter til vores højt respekteret samfund på et højt fagligt kvalitetsniveau, så vi kan behandle og hjælpe vores medmennesker på kærlig og forsvarlig vis. At kunne guide og vejlede på flere planer, f.eks. levevis, kost, følelser, spiritualitet og samtidig kunne passe på sig selv. Den universelle og den menneskelige energi løftes ved hjælp af en øget udvikling af den enkeltes bevidsthedsniveau.

En ubalance er en påmindelse om, at vi ikke altid lytter til vores inderste natur og at kroppen på en naturlig måde beder om en tiltrængt break, hvile og eller opmærksomhed.

Prisen for uddannelsen

Pris kun 6.666 kr. pr. mdr. i 6mdr. ( rentefrit ) 

For det beløb får du

310 lektioner kombineret teori og praksis
 Workshopdag som inkl. 4 X klient Kropsbehandling på klinik
 Undervisningsmateriale
 2 x 60 min one-to-one supervision sessioner med Danijel
 Stort fagligt kompendie skrevet af Danijel
 Valg i mellem dag, aften eller weekendhold
 Meridian og organlære inden for TKM/TCM
 De Fem Faser (5 element teorien)
 Undervisning i opstart af egen klinik
 Body TT unikke og avanceret massage teknikker fra top til tå
 Zoneterapi og reflexologi punkter
 Højt faglig niveau af Akupressurpunkter fra TKM/TCM
 Åndedræt
 Indføling

Dine betalingsmuligheder

Hos Body TT tilbyder vi fleksible betalingsløsninger. Du har mulighed for at betale hele beløbet på 40.000 kr. hvis du betaler hele beløbet på en gang.

Du har også mulighed for at låne pengene og betale dem over længere tid – se dine muligheder nedenfor.

Har du spørgsmål til dine betalingsmuligheder, skriv til os her skole@bodytt.dk.

Hvad koster det at låne til uddannelsen?

Opdel din regning

Selve uddannelsen kan betales i 1. rate eller også kan du betale rentefrit via Body TT ‘s skole-lån og del beløbet op over 6 gange. Dette er den mest benyttede blandt vores elever.

Bank lån
I samarbejde med Patientlån tilbyder vi attraktive muligheder for finansiering af din Body TT KropsTerapi uddannelse. Du kan vælge mellem et lån med 5 betalingsfrie måneder, et lavrente lån med en løbetid på op til 72 måneder, eller et rentefrit lån med en løbetid på 12 måneder. Det er helt op til dig, hvilken finansieringsmulighed du vælger. Vi hjælper dig gerne med din ansøgning.

Mila
Mila
2020-11-30
Den bedste investering man kan tilbyde sig selv Dette er en rejse for livet, og når det kommer til Danijel så formår han at lærer fra sig på højeste plan. Danijel tager dig trin for trin igennem hele processen inden for undervisningen - Det er umuligt ikke at følge sig helt klædt på efter uddannelsen. Han er virkelig god til at forklare så man forstår de komplekse ting omkring kroppens funktionalitet samt hele den holistiske tilgang. Dette er super spændenden og noget jeg ikke hidtil har oplevet andre steder. Jeg har personligt investeret i denne uddannelse for blive klogere på mig selv og det har ændret mit liv uden videre. Til dig som lige nu overvejer, om det er pengene værd. Så har jeg kun en ting at sige. Det er uden tvivl den bedste investering, du kan lave i dig selv.
Peter Hansen
Peter Hansen
2020-11-29
Jeg kan på det varmeste anbefalde at tage uddannelsen som kropsterapeut hos BodyTT. For det første så det er personlig rejse, derudover for du et unik håndværk af den mest kompetente underviser jeg til dato har mødt. Jeg har en baggrund som fysioterapeut og Danijel kan sit kram men hans spidskompetencer ligger klart i det holistiske hvilket han brænder for. Hans passion og vilje brænder igennem undervisningen hvilket man også kan mærke i hans unikke behandlinger. Var så heldig at prøve en af dem 💪☯️ Danijel har en enorm viden og er han deler ud af den. Jeg har kun oplevet dette som en rejse der ingen ende nu vil tage og er sulten efter mere 🤓
Sheila Petersen
Sheila Petersen
2020-11-09
Tak for et fedt og spændende uddannelsesforløb🌸👌🏽 Danijel er en passioneret underviser som brænder for sit fag, han er enorm lærerig og givende ☯️ Jeg kan kun anbefale Body TT KropsTerapi 💪🏼 -Sheila
Martin
Martin
2020-11-03
Af alle kurser og uddannelser jeg har været på, har dette nok været det mest tillidsfulde og troværdige 🙂 Jeg havde tidligere hørt om Body TT, og må indrømme de lever top til deres navn og ry.�Danijel som er manden bag Body Treatment Therapy laver en udførlig og struktureret undervisning. Jeg er selv ordblind og var bange for at der var en masse læsestof, men da jeg tog en samtale med ham forklarede han mig om selve uddannelsen og det gav mig ro i maven. Jeg har nu gået videre med deres Body TT Partner pakke hvor man får leveret al materiale til opstart som selvstændig og kan kun sige at jeg er enorm glad for valget jeg har truffet.��Hvis du inderligt går med drømmen og ønsket om at uddanne dig som kropsterapeut og samtidigt vil arbejde med det professionelt så det her du skal overveje om det ikke er noget for dig. Jeg har ikke et sekund fortrudt det�💪💪💪 - Martin
Kim Rosendal
Kim Rosendal
2020-10-14
En inspirerende uddannelse med en kompetent underviser. Jeg vil klart anbefale dem som en seriøs udbyder af Kropsterapi uddannelsen. En rigtig god oplevelse.