Om Body TT

Om Body TT - KropsTerapi

Body TT KropsTerapi er grundlagt af Danijel hvor behandlingen er set og kendt på TV samt anderkendt i den profesionelle sportsverden.
Behandlingen bygger sit fundament på en bredvifte af behandling der er smeltet sammen og fusioneret med De Fem Faser bedre kendt som Wu Xing. 
Det tager sit udgangspunkt i en unik dybdegående flow og pulserende massage kombineret med vejrtrækningsøvelser hvor vi ser mennesket som helhed og tilgår det med en holistisk tankegang og filosofi.
Formålet med behandlingen er at aktivere og styrke kroppens selvhealende kræft også kaldet Qi.
Gennem pulserende, dybdegående flow-massage løsner vi for stagnation, blokeringer, afspænder ømme og spændte muskler. Via zoneterapien styrker vi de respektive organer udfra teorien De Fem Faser (også kaldt De Fem Elementer/fem element teorien).
Vi benytter vejrtrækningsøvelser til at skabe et bedre flow af energi i kroppen (Qi), da lungerne styrer qi’en. Lungerne har til opgave at sænke og sprede qi’en i kroppen set udfra TKM (Traditionel Kinesisk Medicin) Lungerne trækker ren qi ind og udånder uren qi. Dette stemmer overens med den vestlige forståelse af  Lungerne relation til ind- og udånding af hhv. ilt og kuldioxid.

Hvad er Kropsterapi?
Generelt sagt er kropsterapi en helhedsorienteret behandling af kroppen, hvor man anvender samtale, kropsbehandlinger (massage), åndedrætteknikker, zoneterapi og evt ledmanipulation eller ledmobilitation og meridian-akupressur.
Kropsterapi aktivere og øger din krops evne til at helbrede, regenerer og hele sig selv.

Danijel’s referencer