Om Danijel Vucelic

Underviser med lang karriere

Danijel har i mere end 8 år arbejdet som professionel behandler hvor han har opnået et højt antal behandlertimer på +15.000 timer. Bag sig har han en række af uddannelser som RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler) fysiurgisk massør og zoneterapeut. Foruden disse har Danijel også videreuddannet sig gennem kurser i bl.a. ledmanipulation, cupping inden for flash, fire, glidende og stationær traditionel cupping, akupressur og triggerpunkter.

Udover selv at behandle er Danijel også foredragsholder og underviser på kurser. Han formår at formidle komplekse problemstillinger inden for massage og zoneterapi, til ethvert publikum og på en måde hvor alle kan være med. Uanset hvad Danijel foretager sig, foregår det på et højt fagligt niveau og med en humoristisk tilgang.

Anerkendt i sports- og tv-branchen

Danijel har i flere år været en eftertragtet behandler, og er særlig anerkendt i sports- og tv-branchen. Han har tidligere været tilknyttet behandler for cykelholdet Tour-De-Taxa, hvor han har været med på flere udlandsrejser. Inden for håndbold, basket og boksning er det navne som Rudi Markussen, Johnny Bredahl og Patrick Nielsen der har lagt sig på briksen. De professionelle fodboldspillere har også stor tiltro til Danijels behandlinger, og her er det navne som verdensstjerne Michael Essien, Kristian Pedersen, Anders AC Christiansen, Riza Durmisi, Benjamin Verbic, Karlo Bartolec, Mohammed Daramy, Anis Slimane, Rajko Lekic og Søren Rieks der bl.a. er kendte fra herrelandsholdet, Chelsea, Real Madrid, FCK, ungdomslandshold, Brøndby IF, U/21-landshold. Så sent som i 2020 kunne man møde Danijel i tv-programmet “Familien fra Bryggen”, hvor Linse Kessler havde booket en behandling. Linse er ikke den eneste der tyr til Danijel når kroppen har brug for en erfaren terapeut, også personer som Gustav Salinas, Malte Ebert “Gulddreng” og Peter Warnøe fra Løvens Hule har også været en tur på briksen.

*RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Denne certificering er dannet gennem et samarbejde mellem Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen, hvortil brancheforeninger udsteder registreringen. Dette sker på baggrund af specifikke uddannelseskrav samt krav om god klinisk praksis.

Underviseres referencer