Da jeg var på Body TT KropsTerapi uddannelse, mødte og lærte jeg en masse dejlige mennesker at kende, både privat og personligt.
Udover at lære en masse nye mennesker at kende, lærte jeg det jeg var kommet for, nemlig Body TT KropsTerapi. Det må siges de lever op til mine forventinger og meget mere. Som noget helt specielt om Body TT KropsTerapi, er at de gør meget ud af det sociale samt det med man få direkte lov til at arbejde på kroppen fra dag ét af.

Til at starte med var den første dag nok den bedste i mit liv! Var de andre dage ikke gode, ork JAH, men det var jo den første dag jeg ændrede mit liv samt startede en ny karriere, så man kan sige at den første dag var starten på det bedste i mit liv. Hvis jeg skal sige få korte ord om undervisningen og selve underviseren, så skulle det være at fagligheden er høj men på et niveau der til at følge med. Danijel har en sjov og underholdende måde at fortælle ting på som smitter af på os andre. Der stilles selvfølgelig krav til os elever, men det meste var hands on undervisning ved briksen.
Det med man har fået nye “klassekammerater” igen vækkede noget nostalgi i mig og mange andre elever også. Vi blev hurtig knyttet og Danijel opfordrede hurtig at lavede flere arrangementer hvor vi mødtes før undervisningen og nogle gange i weekenderne. Denne strategi med at få sine elever i bedre social kontakt er nok noget af det bedste ved Body TT.

Jaaah, men alt det sociale er jo ikke det eneste, der skal til på en kropsterapi uddannelse. Der skal jo også være noget læring og undervisning, og Body TT KropsTerapi de totalt nailer den når det angår indlæring og undervisning. Danijel er en perfektionist når det kommer til undervisning, der virkelig brugt tid og ressoucer på deres materiale. Det fede er at man ikke får stukket et hav af bøger man skal hjem og terpe. Han er god til at forklare ved briksen hvad og hvordan tingene hænger sammen.

Jeg er enorm glad for, at jeg har fået æren af at blive en del af dette fantastiske familie fællesskab. Nu kan ikke vente med at starte på mine behandlinger og møde nye klienter. Jeg har allerede behandlet mine første gennem elev behandlinger og være på workshop dag i Danijel’s klinik og nu venter den store verden på mig.

– Elisabeth Blicher

Adressen
Kompagnistræde 22D,
1208 København K
Ring til os
Send os en mail
CVR-Nummer
CVR: 38381520