Tilmelding

Body TT KropsTerapi uddannelsen

Tilmeld dig vores uddannelse i dag! Kom i gang med din uddannelse og bliv certificeret kropsterapeut hos Body TT. Denne uddannelse har henblik på, at du kan arbejde professionelt med klienter, efter endt uddannelsesforløb. Udover at blive professionel behandler med vores uddannelse, så har du også mulighed for at indgå et samarbejde med Body TT efter endt uddannelse. Går du med en drøm om, at blive selvstændig har vi også værktøjerne og redskaberne til at hjælpe dig med at blive selvstændig, behandler indenfor kropsterapi.

Vi starter nye hold i 2021 & 2022

Hold 4: Dagshold 7-Oktober (2-pladser tilbage)

Hold 5: Aftenhold 11-Januar 2022 (6-pladser tilbage)

Hold 6: Aftenhold 2-Marts 2022 (7-pladser tilbage)

 

Vil du gerne være selvstændig?

Vi tilbyder professionel hjælp i opstartsfasen, så du kan begynde din rejse som selvstændig. Hos os kan du få skræddersyet dine brochure, visitkort, flyers mm. derudover hjælper vi dig, med opsætning af markedsføringskampagner og vi leverer også professionelle billeder til dig.

Tilmeld dig vores uddannelse i dag!

For at tilmelde dig vores Body TT uddannelse, skal du udfylde og underskrive en uddannelsesaftale.

Vær opmærksom på, at når aftalen er underskrevet, er det en bindende aftale.

Bemærk! Din plads på uddannelsen er ikke sikret, før du har modtaget aftalen retur med vores underskrift.

Bliv kontaktet omkring tilmelding af uddannelsen

Vi tilbyder professionel hjælp i opstartsfasen, så du kan begynde din rejse som selvstændig. Hos os kan du få skræddersyet dine brochure, visitkort, flyers mm. derudover hjælper vi dig, med opsætning af markedsføringskampagner og vi levere også professionelle billeder til dig.