Body TT kurser

Body TT tilbyder en rækker højtfaglige kurser der målretter sig til personer som gerne vil arbejde professionelt med behandlingerne. Vores formål er at hjælpe dig, med at blive bedre til at hjælpe andre. Vores kursere variere lidt fra kursus til kursus men typisk vil det være ét weekend kursus fordelt over lørdag – søndag. Undervisning foregår af Danijel og afholdes på Frederiksberg

Meridianlære & De 5 Faser

På vores kursus om meridiansystemet lærer du om kroppens organer og Meridiansystemet. Her kommer du nærmere, hvordan man tester energien i kroppen, og finder frem til forskellige fysiske og psykiske sygdomme hos den enkelte patient Læs mere om Meridiansystemet og De 5 Faser her

Pris: 3.995,-

Føddernes Reflexologi

En gave til dig som ikke kender denne behandlings teknik og gerne vil styrke dine behandler kompetencer og hjælpe dine klienter til en bedre sundhed. Zoneterapi er en påvirkning af kroppens reflekszoner, som styrker kroppens sundhed og balance. Læs mere om Zoneterapi kursus her

Pris 6.995

Kæbe og Cervikal kursus

Dette er et unik kursus, hvor du som behandler kan afhjælpe ubalancer såsom; Migræne, Hovedpiner, Stress, Nakkeproblematikker. Her går vi i dybden med skulderne, nakken, halsen, kæberne og ansigtet.
Læs mere om Kæbe og Cervikal kursus her

Pris 4.499 ,-

Massage Kursus - 130 Lektioner

Dette er til dig som gerne vil starte en ny karriere, eller blot lærer at behandle professionelt. Kurset strækker sig over 10 uger og er et intensivt forløb hvor du bliver undervist på højt niveau i en grundig og dybdegående massage med helt unikke albueteknikker.
Læs mere om Massage kursus her

Pris 17.995,-

Cupping kursus

Er kræftfuldt og effektiv supplement til dine behandlinger, om end du er kropsterapeut, kiropraktor, osteopat, massør eller anden manuel behandler så kan du tillære dig denne effektive behandlingsform som gør du kan hjælpe dine klienter bedre på vej.
Læs mere om Cupping kursus her

Pris 4.499 ,-

Mini kursus i Body TT - 75 lektioner

Dette mini kursus er til dig hvis du gerne vil lærer hvad kropsterapi er, eller gerne vil bygge videre på din nuværende karriere. Vi har sammensat dette minikursus så du efter endt forløb kan bruge alle teknikker greb og teori til at hjælpe dine klienter til bedre fysisk og psykisk velvære.
Læs mere om Mini Body TT kursus her

Pris 21.995,-

Alexandra Sebova
Alexandra Sebova
2021-06-04
Amazing mentor and a very throughout education BodyTT education was exactly what I was looking for in a course. Danijel is an amazing person and mentor who helped me gained confidence in each class while he taught us many different techniques to become successful. I am recommending this course for everyone who is looking for a very detailed lessons while having the right approach from the teacher. He made sure we are given the right tools to be the best therapists with enough teaching methods and education about the whole body also from a holistic point of view. This was the best choice I have made to become a part of BodyTT education!
Filip Ristic
Filip Ristic
2021-05-23
Jeg blev anbefalet Body TT og Danijel er en ekstrem dygtig og faglig kompetent underviser, som formår at skabe en god atmosfære og man føler sig hurtig velkommen hos ham. Uddannelsen har givet mig et nyt perspektiv på livet og jeg har lært et håndværk som er ret unik. Der gik ikke længe før Danijel fik mig “presset” ud i elevbehandlinger som jeg vel og mærke tjente penge på. Og idag der behandler jeg 13-16 klienter om ugen fast. 5 kæmpe store stjerner og de varmeste anbefalinger herfra, til Danijel og Body TT KropsTerapi uddannelse 🙌🏻
Milo Mladen
Milo Mladen
2021-02-04
Jeg har gennemført et uddannelsesforløb her hos Body TT kropsterapi. Det har været den ultimative rejse for mig, hvor jeg netop nu kan kalde mig selv for kropsterapeut. Jeg kommer fra en organisation, hvor alt har været bogligt, dette kan man sige er det modsatte hos dem. Alt er struktureret men med et fint tvist og kombination af behandlinger man selv modtager og giver. Tak for en skøn skøn og fantastisk tid med en af de bedste lærer og mentor man kan ønske sig.
Danilo
Danilo
2021-01-02
Danijel er rigtig godt til at lære fra sig! Tak for et super forløb, kunne ikke være mere tilfreds. Jeg føler mig klædt på og klar til at gå min egen vej nu!
Mila
Mila
2020-11-30
Den bedste investering man kan tilbyde sig selv Dette er en rejse for livet, og når det kommer til Danijel så formår han at lærer fra sig på højeste plan. Danijel tager dig trin for trin igennem hele processen inden for undervisningen - Det er umuligt ikke at følge sig helt klædt på efter uddannelsen. Han er virkelig god til at forklare så man forstår de komplekse ting omkring kroppens funktionalitet samt hele den holistiske tilgang. Dette er super spændenden og noget jeg ikke hidtil har oplevet andre steder. Jeg har personligt investeret i denne uddannelse for blive klogere på mig selv og det har ændret mit liv uden videre. Til dig som lige nu overvejer, om det er pengene værd. Så har jeg kun en ting at sige. Det er uden tvivl den bedste investering, du kan lave i dig selv.

Er Body TT KropsTerapi noget for dig ?

Se vores videoer

Body TT 1:07

Vi går op i sammenhold på vores uddannelse

Hør mere om Body TT uddannelsen  2:13

I videoen her kan du hører mere om vores attraktive uddannelse